Národní házená Čakovice :: Přípravná předsezónní utkání 6.4.2024

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Přípravná předsezónní utkání 6.4.2024

Napsal: Helena Špatková
4.04.2024 19:59

V letošním roce oslaví náš oddíl  100 let od svého založení. Hlavní oslava tohoto výročí proběhne v sobotu 31. 8. 2024 (zapsat do diářů!!!) a abychom se na tyto velkolepé oslavy řádně připravili, rozhodli jsme se uspořádat takovou menší generální zkoušku.

 

ZVEME VÁS

hráče, rodiče a všechny příznivce našeho sportu a oddílu na předsezónní přípravná utkání, která se uskuteční v sobotu 6. 4. 2024 na našem hřišti.

 

Utkání proběhnou ve všech věkových kategorií, od těch nejmladších přípravkových hráčů až po ty nejzkušenější hráče a hráčky oddílu. Zápasů se zúčastní pouze hráči a hráčky našeho oddílu, s výjimkou zápasu mladší koedukované, na který jsme si pozvali soupeře z KNH Spoje Praha. Navíc nás čeká jedno mistrovské utkání, a to našich starších žáků A proti starším žákům B.  Kromě mistrovského utkání starších žáků budou ostatní utkání probíhat ve zkráceném čase, ale i tak jistě budou napínavé a bude k vidění spoustu hezkých sportovních momentů. Utkání také využijeme k přípravě nových rozhodčích z našich řad. Níže pod textem je uveden předběžný rozpis jednotlivých utkání a harmonogram celého dne.

 

Kromě jednotlivých zápasů se během celého dne také můžete těšit na tombolový kvíz, který se bude skládat z otázek o našem krásném sportu a oddíle a anketu o nejoceňovanějšího hráče dne.

Zápasy to ovšem nekončí!!! Odpoledne nás čeká dražba míče podepsaného trenéry a osobnostmi oddílu, losování tombolového kvízu, vyhlášení nejoceňovanějšího hráče dne a oheň s grilem s možností opékání buřtů či masa. Během celého dne bude zajištěno občerstvení v klubovně oddílu

 

Celým dnem nás bude provázet skvělý moderátor Jenda Drašar.

 

Těšíme se na Vás.

 

 

 

Harmonogram dne

Kdy

Co

8:10

Zahájení

8:15-16:10

Jednotlivé zápasy

V průběhu má každý divák 18+ možnost dát hlas (jeden za zápas) hráči, který podle něj hraje nejlépe v daném utkání

8:10-15:00

Možnost vyplnění tombolových otázek v areálu hřiště a odevzdání záznamu u moderátora

16:15

Příprava ohně (cca 16:45 opékání masa)

16:30

Losování tomboly, dražení podepsaného míče, vyhlášení nejoceňovanějšího hráče

16:45-22:00

Volný program

 

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.