Národní házená Čakovice :: První zápasy sezóny v oblasti

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout První zápasy sezóny v oblasti

Napsal: Šárka Bočková
14.09.2021 10:20

Po dlouhé pauze jsme opět hráli oblastní utkání. Tentokrát jsme jeli k soupeřům Spoje Praha. Výsledky v článku.

Všichni už se těšili, až si konečně zahrají soutěžní utkání a konečně se dočkali! V sobotu jsme hráli oblastní zápasy na Spojích. Pro Čakovice to nebyl špatný den a některé týmy si připsaly první body.

První zápas zahájil tým žen, který prohrál 23:18. Tým složený převážně z dorostenek držel se soupeřkami krok velmi dlouho, rozhodlo však několik málo minut v druhém poločase, kdy jsme obdržely branky, ale nedokázaly jsme na ně včas odpovědět. Poté nastoupilo družstvo starších žáků, které jede na vítězné vlně a po úspěšném třetím místě na Poháru ČR, potvrdilo formu a vyhrálo nad domácími 12:18. Dorostenky navázaly na starší žáky a taky si připsaly výhru 11:19. Poté nastoupilo družstvo koeduků. Do zápasu nastoupilo plno nováčků. Drželi se statečně v poločase prohrávali 1:0. Zápas skončil 6:0. Dále nastoupilo družstvo mladších žáků, které se dostalo dokonce na Mistrovství ČR a svou skvělou formu potvrdilo výhrou 4:16. Starším žákyním zápas tentokrát nevyšel a bohužel prohrály 16:5. Dorostenci předvedli dobrý výkon a zápas vyhráli 14:25. Celkově lze říci, že sobota byla pro Čakovice úspěšná. 

Děkujeme všem trenérům a hráčům, že nepolevili v tréninku a předvedli to nejlepší, co mohli. Velký dík také patří rodičům a fanouškům za podporu!!! 

Výsledky přehledně Spoje: Čakovice:

Ženy 23:18

Dorostenky 11:19

Starší žáci 12:18

Koeduci 6:0

Ml. žáci 4:16

Dorostenci 14:25

Starší žákyně 16:5

 

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.