Národní házená Čakovice :: Mistrovství republiky ml.žáci v Dobrušce

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Mistrovství republiky ml.žáci v Dobrušce

Napsal: Helena Špatková
31.08.2020 22:29

proběhlo v termínu 28.8. - 30.8.2020 za účasti našeho družstva ml.žáků a přivezli jsme 2.místo!!!!!!!!!

Turnaj jsme začali v pátek zápasem s družstvem TJ Sokol Kyšice prohrou 23:12 (12:5). Druhý poločas byl lepší, ale na výhru nám nestačil. Ještě ten den jsme odehráli zápas s domácím družstvem Sokol Dobruška s výsledkem 20:15 (9:5) v náš prospěch a první 2 body byly naše.

V sobotu jsme velmi nervózně nastoupili do zápasu s přeborníkem severomoravského kraje SK Studénka. Zápas pro nás nezačal dobře, ale nakonec jsme zápas dokázali otočit a udržet v náš prospěch a slavili jsme druhé vítězství 14:11 (5:4). Ten den nás čekal ještě zápas s TJ Žatec. Tento zápas se pro nás vůbec nevyvíjel dobře a poločas jsme končili prohrou 6:3.  Výbornou prací obrany, brankáře a útoku jsme nakonec v druhém poločase dokázali zvrátit výsledek na 12:11. Výsledek jsme bohužel neudrželi a v poslední minutě zápasu jsme obdrželi vyrovnávací gól a výsledkem utkání byla nakonec remíza 12:12. 

Poslední utkání turnaje byl náš zápas s Ostopovicemi (jihomoravská kraj) - všichni čekali na výsledek tohoto zápasu, který rozhodoval o umístění na 2- 4. místě.  Začali jsme velmi opatrně, ale s jistotou. Naše obrana včetně brankáře držela do 17. minuty zápasu čisté konto a podporovala unavený útok tak, aby měl jistotu a proměnil. Po poločase 5:1 pro náš tým už soupeř nevydržel tlak a konečný výsledek výhra  21:4 tomu odpovídal.

ANO, vybojovali jsme 2. místo v kategorii mladších žáků na Mistrovství republiky. Třešničkou tohoto turnaje bylo vyhlášení v kategoiích jednotlivců:

Nejlepší obránce turnaje: Jakub Sobolčiak, TJ Avia Čakovice

2. nejlepší střelec turnaje: Patrik Vintiška, TJ Avia Čakovice

3. nejlepší útočník turnaje: Patrik Vintiška, TJ Avia Čakovice

Nejužitečnější hráč družstva TJ Avia Čakovice: brankář Jakub Holý

Helena Špatková, trenérka ml.žáků

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.