Národní házená Čakovice :: Turnaj mladších žáků v Dobříši

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Turnaj mladších žáků v Dobříši

Napsal: Helena Špatková
9.02.2018 13:14

Dne 27.1.2018 jsme se zúčastnili turnaje zimní ligy mladších žáků ve sportovní hale v Dobříši

Turnaj se hrál systémem 1x30 minut a naši kluci měli před sebou tři soupeře.  

 Na “rozehrání” nás čekal asi nejtěžší možný soupeř, pozdější vítěz turnaje Sokol Bakov. Na bakovskou bránu jsme vystřelili necelých dvacet střel, ale pouze s jedním gólem a konečným výsledkem (1:9). 

V dalším zápase s týmem NH Řevnice předvedli naši kluci lepší výkon než s Bakovem a hráli vyrovnaný zápas - v úvodu i krátce vedli 2:0. Naše produktivita byla výrazně lepší a vítězství soupeř strhl na svoji stranu zejména díky rozdílu výkonu obran obou celků. Výsledek zápasu se zastavil na skóre 11:8 ve prospěch našeho soupeře.

V posledním zápase nás čekali kluci ze Spojů, kteří měli sestavu oslabenou a tak jsme jim půjčili našeho útočníka Bořka Plicku. Tentokrát naši kluci na hřišti dominovali. Mohli jsme tak dát větší prostor našim nováčkům v obraně i v útoku. Zápas naši mladší žáci zvládli s výsledkem 18:3.

Na turnaji jsme obsadili celkové třetí místo ze čtyř týmů. Několik žáků tady nastupovalo ke svému teprve prvnímu zápasu, další měli navíc k dobru pouze tři zápasy z o týden dříve na turnaji starších žáků v Řevnicích. 

I když máme před sebou mnoho práce, náš tým si zaslouží jako celek pochvalu. Slibně se rýsuje výkon našeho nového brankáře Fabiána Krpaty, do týmu zapadl i nový útočník Šimon Legner a Adam Tóth. Z nejmladších hráčů si za disciplinovaný přístup a velkou snahu zaslouží pochvalu Alex Pech, který se v obraně statečně postavil i těm nevětším soupeřům.

                                                                         Za trenéry a rodiče Jirka Vintiška

 

Obrázky

K článku je připojeno celkem 5 obrázků. Zobrazuji obrázky: 15
« předchozí || zobrazit náhledy || následující »
Dobris_1Dobris_2Dobris_3Dobris_4Dobris_5
 

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.