Národní házená Čakovice :: Koeduci ovládli turnaj Spoje Open a Modřanský méďa

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Koeduci ovládli turnaj Spoje Open a Modřanský méďa

Napsal: Šárka Bočková
12.04.2017 21:41

Skvělý úspěch koeduků na víkendovém turnaji v Praze! Na prestižním turnaji 8.-9.4.2017 jsme dokázali porazit týmy jako Krčín či Řevnice a přivezli jsme 1. místo!!!!

Družstvo koeduků se letos opět zúčastnilo dvoudenního turnaje Spoje Open a Modřanský méďa. Letos jsme měli sestavený tým spíše z chlapců. Dívky, které hrají za koeduky, byly vybrány na turnaj starších žákyň v Žatci. Na pražský turnaj tedy jeli převážně nováčci a pár zkušených hráčů, hlavně v útoku a bráně.

První den se hrálo o postup ze skupiny. Naše skupina se skládala z týmů Řevnic, Modřan, Svinova. K velkému překvapení jsme dokázali postoupit ze skupiny, díky výhrám proti Řevnicím a Modřanům. Sobotní část turnaje pro nás byla spíše na rozehrání, ujasnění si pravidel. Prostě jsme si zopakovali vše, co jsme během zimní přestávky pozapomněli. Také bylo třeba nově hrajícím hráčům vysvětlovat, jak se vůbec házená hraje a co je jejich úkolem. V sobotu jsme si svými výsledky zajistili hru o 1.-4. místo, což jsme opravdu nečekali.

V neděli jsme hráli první zápas proti Krčínu. Předpokládali jsme jasnou výhru Krčína, a proto jsme si dali za úkol odehrát tento zápas důstojně a co nejvíce potrápit soupeře. Zápas dopadl naší překvapivou výhrou nad Krčínem 9:8. Dále následoval Svinov, který jsme už dobře znali ze sobotní části a Bakov, který zase známe z oblasti. Oba zápasy jsme dokázali vyhrát. Stali jsme se tak celkovými vítězi turnaje!!!! Děkujeme za podporu rodičů a fanoušků, vytvářeli jste nám nádhernou atmosféru a hnali jste nás za vítězstvím!

Třešničkou na dortu byla individuální ocenění pro Michala Štočka za nejlepší brankaře turnaje a Vojty Marady, za nejlepšího záložníka turnaje.

 

Trenéři hodnotí výkony hráčů velmi pozitivně, ale to neznamená, že můžeme polevit. Právě naopak! Chodit na tréninky – pracovat na sobě, to je cesta k úspěchu.

Za trenéry,

 

Šárka Klímová

Obrázky

K článku je připojeno celkem 5 obrázků. Zobrazuji obrázky: 15
« předchozí || zobrazit náhledy || následující »
branaobranautokcenykoeducispolecna
 

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.