Národní házená Čakovice :: ZHL mládeže 22.1.2023 dorostenci

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout ZHL mládeže 22.1.2023 dorostenci

Napsal: Helena Špatková
24.01.2023 11:30

Zimní halová liga mládeže se letos konala v nové hale v Dobrušce. 

S dorostenci jsme do Dobrušky jeli v plné sestavě dorostenců a dvěmi staršími žáky. Turnaj jsme brali jako vhodnou příležitost pro zjištění nedostatků, které bychom do jarní části sezóny chtěli eliminovat. 

 

 Do prvního zápasu jsme nastoupili proti nám dosud neznámému soupeři, kterým byl Podhorní Újezd. V prvním poločase jsme trochu tápali a na klucích byla vidět nervozita. Druhy poločas zápasu už však byli kluci jistější a nakonec jsme první zápas vyhráli. Dařilo se i další dva zápasy. Proti Krčínu i proti domácí Dobrušce se nám podařilo zvítězit a od prvního místa a postupu do další části zimní ligy mládeže nás dělil poslední soupeř, kterého jsme již znali z oblastních zápasu.

 Náš poslední zápas byl proti Řevnicím. Do zápasu kluci nastoupili s jistotou a první poločas vypadal velmi slibně. V druhem poločase však nastal zvrat, ztratili jsme pár míčů a Řevnice získali náskok, který jsme již nedokázali dohnat. Výsledek pro nás bylo smutné 3. místo. I přes to, že jsme měli 3 výhry a jen jedinou prohru, tak to na postup do další části zimní ligy mládeže nestačilo. 

 

 Musím však vyzdvihnout výkony celého družstva. Všichni kluci bojovali do poslední chvíle ze všech sil a nikomu nedali ani sebemenší šanci zadarmo. Byla radost se na jejich hru koukat. Zvlášť bych chtěl vyzdvihnout oba kluky, jak Patrika Vintišku, tak i Kubu Holého. Oba kluci jsou ze starších žáků a bez nich by většina zápasu byla mnohem těžších.   

 

za trenéry dorostu David Procházka

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.