Národní házená Čakovice :: ZHM mladší žáci Dobříš 22.1.2022

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout ZHM mladší žáci Dobříš 22.1.2022

Napsal: Helena Špatková
23.01.2022 16:31

v sobotu jsme se zúčastnili turnaje zimní halové ligy v kategorii mladších žáků v Dobříši.

Pořádání celého turnaje i naše účast a složení týmu bylo poznamenáno současnou situací covidových opatření a velkým množstvím dětí v karanténě.
Z turnaje se z těchto důvodů odhlásil tým TJ Sokol Bakov. Ze stejného důvodu zůstali doma také hlavní útočníci našeho týmu.

Proto jsme na turnaj odjeli s ambicemi - zahrát si a hlavně do poslední chvíle bojovat o co nejlepší výsledek. V poslední chvíli jsme povolali ještě posily z řad mladších žaček (pravidla umožňují start 3 děvčat) Máju Vintrovou, Terku Šťastnou a Janu Šídlovou.

Výsledkem naší účasti na turnaji bylo 3. místo a tyto výsledky:

TJ Avia Čakovice x KNH Spoje  2:3; TJ Stará Huť x TJ Avia Čakovice 9:2.

Celý náš tým musíme pochválit za výbornou hru a to, že to nevzdali do poslední chvíle. Brankář Adam Sochor byl oporou týmu - z 69 střel vychytal 58, obdržel pouze 11 gólů. Na obraně mu s tímto výborným výsledkem pomáhala Terka Šťastná, Lukáš Čipera, Daniel Marinov, Jana a Honza Šídlovi. Náš útok byl jak věkově tak výškově nejmladší a nejmenší z celého turnaje. To ale neznamená, že jsme se vzdali. Na branku soupeřů šlo od našeho útoku 46 střel. Bohužel díky ještě malé zkušenosti našeho útoku jsme proměnili pouze 4 střely. Náš tým si vysloužil pochvalu hlavního rozhodčího turnaje a bojovnost ocenila jak ředitelka turnaje tak všichni trenéři. V útoku hráli Dominik Hampl (3 góly) Šimon Morávek (1 gól), Šimon Vintr, Mája Vintrová, Roman Skřivánek. 

 

za trenéry Helena Špatková

Obrázky

K článku je připojeno celkem 2 obrázků. Zobrazuji obrázky: 12
« předchozí || zobrazit náhledy || následující »
Dobříš_mladší žáciDobříš_mladší žáci
 

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.