Národní házená Čakovice :: Soustředění Dobřív 2019

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Soustředění Dobřív 2019

Napsal: Jana Broučková
15.04.2019 14:55

I v letošním roce se uskuteční letní soustředění mládeže v Dobřívi. Letos jedeme v termínu od 3. 8. 2019 do 9. 8. 2019, jak už bylo avizováno v listopadu na výroční schůzi.

Cena soustředění: 2 900,-- 

V ceně je zahrnuto ubytování (v ubytovně na postelích s lůžkovinami), strava (snídaně, 2x denně svačina, obědy a večeře), doprava (autobusem), pronájem hřiště a klasické tričko.

 

Závazné přihlášky včetně minimální zálohy 1 000,-- se mohou podávat nejpozději do pátku 31. 5. 2019. Záloha není vratná, pouze v případě závažných důvodů, po posouzení organizátory soustředění, bude záloha vrácena. Přihláška bez zálohy a záloha bez přihlášky nebudou přijímány. Je NUTNÉ odevzdat obojí najednou.

V případě, že uhradíte pouze zálohu, bude doplatek vybírán při odjezdu na soustředění tj. 3. 8. 2019.

 

Stejně jako loni máme početní limit. Zaprvé budova není nafukovací a za druhé trenéři také nejsou nafukovací :-) Početní limit je 30 dětí, pořadí se určuje podle data podání přihlášky.

 

V příloze Vám posílám přihlášku.

 

UPOZORŇUJEME, že pokud dítě nebude mít veškerá povinná očkování stanovená českou legislativou, nemůže se soustředění zúčastnit.

 

Nejpozději v první polovině července dostanete podrobnější informace o odjezdu a další doplňující informace, které zároveň zveřejníme na stránkách oddílu.

Soubory

K článku je připojeno celkem 3 souborů. Zobrazuji soubory: 13
« předchozí || následující »

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.