Národní házená Čakovice :: Turnaj mladšího žactva v Řevnicích a Modřanech

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Turnaj mladšího žactva v Řevnicích a Modřanech

Napsal: Helena Špatková
13.04.2019 18:37

o víkendu 6.4.- 7.4.2019 jsme se s družstvem koeduků (mladší žactvo smíšené) zúčastnili Turnaje Řevnické naděje a Turnaje o Pohoár modřanského médi.

Sestava našeho družstva:
útok:Patrik Vintiška, Tomáš Čipera, Matěj Tóth, Domink Pech, Ondra Holý , Robin Cimburek (pouze neděle)
obrana: Lia Šimáčková, Verča Schulzová, Eliška Fučíková, Alex Pech, Oliver Szombathy, Lukáš Šťastný (pouze neděle)
brána: Kuba Holý, Lukáš Čipera, Kačka Lukavská

V sobotu jsme v naší skupině A hráli s těmito soupeři: Sokol Krčín, Sokol Březno a Sokol Bakov. Utkání byla vyrovnaná, nic jsme soupeři nedali zadarmo. V tabulce jsme nakonec skončili na 3. místě po vyrovnaném poslední zápase s Krčínem, který pro nás skončil prohrou a do druhého dne jsme postoupili do boje o 5. až 8. místo v tomto dvoudenním turnaji.
Úkol na neděli - vyhrát všechny zápasy a vybojovat 5. místo v turnaji.  Naši soupeři byli TJ Spartak Modřany, Sokol Březno a NH Řevnice. První dva zápasy jsme vyhráli a poslední s Řevnicemi rozhodl o výsledku. Utkání bylo velmi napínavé až do konce. 3 minuty před koncem utkání se nám podařilo srovnat výsledek na 10:10 a nakonec ještě zvýšit stav utkání na konečný stav 12:10 pro nás, tím zvítězit a obsadit 5. místo v turnaji. 

V průběhu celého turnaje se všichni snažili o co nejlepší výsledek, takže někoho vypíchnout je velmi těžké. Obětavé dobíhání ztracených míčů v útoku od Matěje, úspěšná střelba od Tomáše nebo Patrika, překvapivé střely do Dominika nebo Ondry, blokování střel od Lii, Lukáše nebo Olivera na obraně, vypichování míčů od Verči nebo Elišky, zákroky Kuby v brance a taky první vychytání na postu brankaře Lukáše a Kačky. Z pohledu nás trenérů byl tento turnaj velmi úspěšný, děti předvedly, co umí a svým výkonem nám udělaly velkou radost.

Za trenéry Helena Špatková

 

Obrázky

K článku je připojeno celkem 4 obrázků. Zobrazuji obrázky: 14
« předchozí || zobrazit náhledy || následující »
IMG_4986IMG-20190407-WA0014IMG_4975IMG-20190407-WA0011
 

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.