Národní házená Čakovice :: Koeduci na Modřanském méďovi a Spoje open

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Koeduci na Modřanském méďovi a Spoje open

Napsal: Šárka Bočková
8.04.2018 18:52

 2 družstva koeduků se opět zúčastnila tradičního dvoudenního turnaje v Praze. 

Čakovická družstva jela opět na turnaj v Praze. Týmy trenéři rozdělili převážně na chlapce a dívky. Chlapcům pomáhala Ella Řehořová,která tak hrála za oba týmy. Chlapci po sobotních zápasech postoupili ze skupiny z prvního místaa hráli tak v neděli o 1. - 4. místo. Děvčata, složená převážné z nováčků, hrála o 5. - 8. místo. Nutno podotknout, že v dívčím útoku hrály převážně obránkyně a proto je skvělé, že i ony se dokázaly střelecky prosadit.

Děvčata skončila na 7. místě, nicméně předváděly bojovnou hru. Některé zápasy těsně prohrály, důvodem určitě byla nezkušenost útočnic, které měly velmi těžkou úlohu. Obrana dívek hrála skvěle, hodně znát byla zkušenost bekyně Johanky Dvořáčkové, která byla oporou pro méně zkušené hráčky.

Chlapci skončili na krásném 3. místě. Měli trochu zkušenější útok a skvělou obranu, která sbírala míče a předávala je do útoku čím dál víc. Útočníci zjistili, že budou muset zlepšit střelbu a pohyb po hřišti, aby mohli příště obsadit první místo.

Na tomto turnaji se opět vyhlašovala individuální ocenění a Čakovice měly opět své zástupce. Brankáře turnaje vyhrál náš skvělý brankář Fabián Krpata, který chytá v bráně méně než rok. Nejlepším obráncem, tedy bekem, byl čakovický hráč - Martin Vintiška, který si toto ocenění jednoznačně zasloužil svou obětavou hrou a sebranými míči. Dalším oceněným hráčem, a to hráčem turnaje byl náš Alex Pech.

Trenéři hodnotí tento turnaj jako skvělou přípravu a těší se na příští rok!!!

Za trenéry, Šárka Bočková

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.