Národní házená Čakovice :: Halový turnaj ml. žactva na Spojích

na provoz našeho sportoviště přispívá od roku 2018 hl.m.Praha
Nemáte založený účet? Zaregistrujte se!

Vytisknout Halový turnaj ml. žactva na Spojích

Napsal: Šárka Bočková
20.03.2017 19:59

Již poněkolikáté se naši mladší žáci a žákyně zúčastnili turnaje na Spojích. Hodnocení výsledku najdete v článku.

V sobotu 18.3. se naše družstva mladšího žactva zúčastnila halového turnaje na Spojích. Hned při příjezdu jsme si uvědomili, že turnaj pro nás a ani ostatní hráče nebude jednoduchý. V hale bylo velmi velké horko a nedýchatelno, což bylo pro děti hodně nepříjemné.

Jeli jsme na turnaj s jedním týmem chlapců a jedním týmem dívek. Turnaj byl rozdělen na 3 skupiny. Vítězové skupin bojovali o 1 až 3 místo, druzí ze skupiny o 4 až 6 místo a třetí ze skupiny o 7 až 9 místo.

Naše děvčata měla velmi těžký los a byla ve skupině s chlapci z Bakova a Krčína. Holky bojovaly statečně. Pokaždé se dokázaly střelecky prosadit, přesto skončily ve skupině třetí a hrály tedy o 7 až 9 místo. Mladší žákyně skončily s jednou výhrou na 8. místě. Nové hráčky si připomněly, jak se házená hraje a zkušenější si zase uvědomily, co jim činí problém a na čem je třeba zapracovat.

Kluci měli lepší skupinu,a díky svému bojovnému výkonu vyhráli skupinu. Hráli o 1. místo. Prvním soupeřem bylo družstvo bakovských chlapců. Tento zápas byl velmi vyrovnaný a rozhodoval každý malý detail. Přes počáteční vedení kluci prohráli o 2 góly. Dalším soupeřem byl velmi kvalitní tým z Podhorního Újezdu, který jsme prohráli, ale byl to jeden z nejlepších zápasů našich kluků a možná i celého turnaje, který si užívala celá hala. Naši kluci skončili na úžasném 3. místě!

Za trenéry mladšího žactva,

 

Šárka Klímová

Obrázky

K článku je připojeno celkem 3 obrázků. Zobrazuji obrázky: 13
« předchozí || zobrazit náhledy || následující »
koeducikoeducivšichnikoeduci
 

Komentáře

  • Před přidáním nového komentáře se musíte přihlásit.
Zatím nebyl napsán žádný komentář. Můžete být první a napsat nový komentář.